Drama: Urušio se most, kamion upao u reku

Izvor: BKTV News, 15.Feb.2017, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama: Urušio se most, kamion upao u reku

Teretno vozilo s prikolicom upalo je danas u reku Praču kada se urušio most na regionalnom putu Hrenovica-Mesići u mestu Kaljani, opšina Pale.

Nesreća se dogodila u 16.40 sati.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Uprave policije MUP-a BPK Goražde, a vozač nije zatečen na licu mesta.

"Došli smo do informacija da je vozilom upravljao P.N. iz Višegrada, koji je i vlasnik vozila. Kontaktirali smo policijsku stanicu u Višegradu, i dobili informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da je vozač nađen na kućnoj adresi, i da nema vidnih povreda kao i da nije tražio lekarsku pomoć. Ustanovljeno je da se kamion kretao iz Mesića u pravcu Prače, konstrukcija mosta je popustila i most se urušio. Most je star više od 100 godina, verovatno mu je istekao i rok garancije. Prema informacijama, u nadležnosti je JP Ceste Federacije BiH. Izvršen je obilazak puta iz Mesića prema Prači i ustanovljeno je da nije bilo znakova ograničenja i upozorenja, dok je iz pravca Prače bio znak", kazao je za Klix.ba Emko Rizvanović, šef Ureda komesara policije.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.