Donirajte nama respiratore: Apel gradonačelnika Berana Vučiću

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2020, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Donirajte nama respiratore": Apel gradonačelnika Berana Vučiću

Predsednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić uputio poruku predsedniku republike Srbije Aleksandru Vučiću - Donirajte sve respiratore koje su zdravstvo Crne Gore, odnosno funkcioneri Vlade odbili da prime kao donaciju Republike Srbije. Mi ćemo u daljoj komunikaciji sa zdravstvenim sistemom rasporediti svih pet respiratora.Ovo je deo poruke koju je predsednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić uputio predsedniku republike Srbije Aleksandru Vučiću. - Virus ne bira ni naciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ni veru ni političku partiju. Sada su najbitniji životi i zdravlje naših građana, i niko ne sme da se nadgornjava na teret građana i zdravstvenog sistema. Molim sve da svoje političke pobude ostave po stran. Zahvaljujem predsedniku Srbije i i želim da u ovoj situaciji što manje respiratora bude potrebno i Srbiji i Crnoj Gori, i da epidemija koronavirusa prođe najblaže moguće, kazao je Šćekić za "Novosti".

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik opštine Berane: Pošaljite respiratore nama

Izvor: B92, 28.Mar.2020

Predsednik opštine Berane Dragoslav Šćekić pozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da toj opštini pošalje respiratore, koje je vlast odbila da primi..."Donirajte sve respiratore koje su zdravstvo Crne Gore, odnosno funkcioneri Vlade, odbili da prime kao donaciju Republike Srbije. Mi ćemo...

Nastavak na B92...

ŠĆEKIĆ POZVAO VUČIĆA DA RESPIRATORE DONIRA DIREKTNO BERANAMA: Virus ne bira ni naciju ni veru ni političku partiju

Izvor: Kurir, 28.Mar.2020

Predsednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić uputio poruku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.