Dolijao ubica, begunac iz zatvora u Mostaru

Izvor: Mondo, 15.Jun.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dolijao ubica, begunac iz zatvora u Mostaru

Mladen Džidić, osuđeni ubica i begunac iz mostarskog zatvora, za kojim je kancelarija Interpola u Sarajevu raspisala crvenu poternicu, uhapšen je u Hrvatskoj.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Džidić je uhapšen pre tri dana u jednom stanu u Sesvetama, gde je pronašao utočište, te mu je određen pritvor do polovine avgusta, prenose federalni mediji.

Odbegli ubica i piroman vraćen iza brave

Njemu se izgubio trag kada se posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << redovnog dopusta, koji je trajao do 11. januara, nije vratio u Kazneno-popravni zavod Mostar.

Džidić je osuđen na sedamnaestogodišnju kaznu zatvora zbog ubistva Crnogorca Branislava Obradovića u oktobru 2009. godine, a pre sedam godina prebačen je iz Kazneno-popravnog zavoda Zenica u Mostar.

On ima državljanstva BiH, Hrvatske i Nemačke.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.