Izvor: N1 televizija, 17.Okt.2021, 18:19

Dodik: Zlonamernici šire priče o mogućem ratu u BiH

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da samo zlonamerni izmišljaju priču da će se u BiH zaratiti i da nema razloga za brigu iako ona nikada nije bila stabilna. Najavio je da bi posebna sednica Narodne skupštine Republike Srpske trebalo da bude održana 26. oktobra, do kada će biti pripremljeni svi zakoni koji definišu poništavanje saglasnosti RS na formiranje zajedničkih institucija BiH, čije postojanje nije bilo definisano Dejtonskim sporazumom.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dodik: Na sutrašnjoj sjednici Predsjedništva glasaću protiv svih odluka

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2021

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će na sutrašnjoj sjednici Predsjedništva glasati protiv svih odluka, u skladu sa zaključcima Narodne skupštine Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.