Đukanović tužio Vijesti i Kneževića

Izvor: Mondo, 18.Apr.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović tužio Vijesti i Kneževića

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović podneo je Osnovnom sudu u Podgorici tužbu protiv Daily presa i predsednika Atlas grupe Duška Kneževića, javila je Televizija Vijesti.

Foto: MN Press/arhiva

Đukanović je Vijesti tužio jer je 16. marta u dnevnom listu i na portalu Vijesti objavljen intervju sa Kneževićem pod naslovom "Đukanović, ja i torba s parama".

Đukanović tvrdi da je cilj objavljivanja tog intervjua stvaranje negativne slike o njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u domaćoj i međunarodnoj javnosti, i da je reč o neistinitim i potpuno nepotkrepljenim činjenicama, činjeničnim tvrdnjama senzacionalističke i tabloidne prirode.

Tužbom traži naknadu nematerijalne štete od 100 hiljada EUR.

Crnogorskog predsednika u ovom slučaju zastupa njegova sestra Ana Đukanović.

U Crnoj Gori je u jeku afera u vezi sa biznismenom Duškom Kneževićem koji tvrdi da je finansijski pomagao Mila Đukanovića. Sve o tome:

Milo Đukanović se obrušio na biznismena Duška Kneževića
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Đukanović tužio Vijesti i Kneževića

Izvor: Danas, 18.Apr.2019

Crnogorski predsednik Milo Đukanović podneo je privatnu tužbu Osnovnom sudu u Podgorici protiv Vijesti i Duška Kneževića tražeći naknadu nematerijalne štete od 100.000 evra. Članak Đukanović tužio Vijesti i Kneževića se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.