Dete se pet sati vozilo držeći se za osovinu busa!

Izvor: Mondo, 27.Dec.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dete se pet sati vozilo držeći se za osovinu busa!

Dečak migrant koji ima oko 12 godina vozio se držeći se za osovinu autobusa koji je išao iz Beograda za Zagreb.

Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock

Mali migrant se provukao ispod autobusa hrvatskog prevoznika Čazmatrans još u Beogradu.

Autobus se kretao na svojoj redovnoj liniji za Zagreb, a dečak se, prema izjavama svedoka, provukao ispod autobusa i držeći se za osovinu pet sati je rizikovao sopstveni život kako bi stigao do Zagreba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Samo pukom srećom nije pao među točkove i poginuo, piše Slobodna Dalmacija.

 "Gardijan" optužio Hrvatsku za smrt devojčice

"Bus je iz Beograda krenuo u 11.30 sati. Prošli smo Kutinu, a negde pre Ivanića smo čuli jako lupanje ispod autobusa. Prvo slab, a kasnije sve jači i jači zvuk.Pozvali smo jednog od vozača i kada je i on čuo taj neobičan zvuk zaustavili smo autobus. Čim je autobus stao mali je sav prljav izašao između dela za kotače. Teturao je, bio je u vidljivom šoku.Bio je prljav do bola, kao da mu je netko ugljem lice namazao. Pričao je slabo engleski. Policija je došla nakon 20 minuta", rekao je za hrvatski list Anđelko Nežić, putnik koji je bio u tom autobusu.

Da se ovaj slučaj dogodio potvrdio je i prevoznik Čazmatrans.

"Dečak je ušao u Beogradu ispod autobusa, obuhvatio je rukama i nogama osovinu koja spaja zadnje točkove i tako se držao neverovatnih pet sati", rekli su u agencijii.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.