Deo mosta obrušio se u reku, otežan saobraćaj

Izvor: Večernje novosti, 21.Jan.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo mosta obrušio se u reku, otežan saobraćaj

U naselju Halilovići u Sarajevu danas se srušio deo mosta u reku, zbog čega se saobraćaj odvija otežano SARAJEVO - U naselju Halilovići u Sarajevu danas se srušio deo mosta u reku, zbog čega se saobraćaj odvija otežano. Desna strana oštećenog mosta, preko kojeg svakodnevno prelazi veliki broj automobila i teretnih vozila, obrušila se zajedno sa zaštitnom metalnom ogradom u reku, preneo je Klix.ba.PROČITAJTE JOŠ - I danas veliko zagađenje vazduha u Sarajevu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Na tom mostu nalazi se i rupa duboka oko 30 centimetara koja dodatno otežava kretanje vozila. Oštećeni most nalazi se u naselju Halilovići prema Carinskom terminalu Sarajevo, a taj deo grada poznat je kao izuzetno prometan.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nelegalne komunalne instalacije urušile most u naselju Halilovići

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2019

SARAJEVO - Konstrukcija dijela mosta u Halilovićima prema carinskom terminalu u Sarajevu, kojim svakodnevno saobraća i veliki broj teretnih vozila - šlepera, juče se obrušila u rijeku Miljacku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.