Davor Dragičević: Imam snimak ubistva

Izvor: Mondo, 23.Feb.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davor Dragičević: Imam snimak ubistva

Davor Dragičević, otac stradalog Banjalučanina Davida Dragičevića je izjavio da će uskoro objaviti snimak ubistva svog sina, preneli su mediji u Republici Srpskoj.

Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Kako se navodi, Davor Dragičević je naveo da će tada nastati pravi haos u Srpskoj i BiH.

Dodao je i da nisu tačne tvrdnje policije da je nudio 15.000 evra za montirani snimak ubistva.

“Imao sam informaciju da to istražuju, ali svi znaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da to nije tačno. Poručujem im da imam snimak ubistva koji su snimile kamere na Rajfajzen banci, a na kom se sve detaljno vidi, između ostalog i to ko ga je ubio. Zbog toga vlada panika i u policiji i u tužilaštvu“, naveo je Davor.

Davor Dragičević nije se pojavljivao u javnosti od 30. decembra nakon što je poslednji put viđen tokom protesta "Pravda za davida" u Banjaluci. U međuvremenu je policija za njim raspisala poternicu.

Policija ga tereti ga za "ugožavanje bezbednosti", kao i za nameru da izazove državni udar.

Skupovi "Pravda za Davida" trajali su od 26. marta do 30. decembra prošle godine, kada je policija zabranila sva dalja okupljanja članova ove grupe.

Skupovi su počeli posle konferencije za novinare najviših zvaničnika MUP RS, koji su posle pronalaska beživotnog tela mladića saopštili da se on u večeri nestanka, 18. marta, potukao s grupom mladića, potom opljačkao jednu kuću a onda nesrećnim slučajem završio u rečici Crkvena.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Davor Dragičević tvrdi da ima video snimak ubistva Davida

Izvor: Danas, 23.Feb.2019

Davor Dragičević, otac mladića čija je nerazjašnjena smrt u martu 2018. postala povod za masovne proteste u Republici Srpskoj, najavio je da će uskoro objaviti video snimak ubistva sina Davida, na kome se navodno vide i počinioci i odbacio je tvrdnje policije da je on sam naručio izradu takvog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.