Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2023, 20:58

Cvijanović: OHR guši demokratski proces u BiH

Preteće prisustvo visokog međunarodnog predstavnka u BiH i njegovi stalni pokušaji da mikroupravlja BiH, guše demokratski proces i podrivaju nesmetan unutrašnji dijalog i pomirenje koji su ključni za budući uspeh BiH, izjavila je danas srpski član i predsedavajuća Predsedništva Željka Cvijanović u svom obraćanju Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stevandić: Diplomatski potez Cvijanović, Šmitov govor srbofoban

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2023, 10:31

Predsedik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je da je srpski član i predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović, obraćanjem u Savetu bezbednosti UN, pokazala visok stepen uvažavanja i BiH i partnera u Federaciji, te da joj na tome mogu biti zahvalni svi koji poštuju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.