Crnogorski pasoš zlatan još do kraja godine

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Maj.2022, 17:41

Crnogorski pasoš 'zlatan' još do kraja godine

Program po kojem je do sada blizu 300 stranih državljana dobilo crnogorske papire, poznat kao "zlatni pasoš", trebalo bi da bude okončan do kraja godine. To je izjavio premijer Crne Gore Dritan Abazović, 19. maja tokom posjete Briselu, gdje je razgovarao sa ključnim evropskim zvaničnicima. Kako je saopštio, dodatno će biti kontrolisani zahtjevi građana Rusije i Bjelorusuje koji su ili će biti u proceduri. Naime, u Briselu su zabrinuti da bi crnogorski "zlatni pasoš",...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Abazović: Prosperitetu Crne Gore najveći protivnik veštačke podele u društvu

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Maj.2022

Crnogorski premijer Dritan Abazović izjavio je na svečanom prijemu koji je večeras organizovan povodom 21. maja, Dana nezavisnosti, da Crna Gora mora nepokolebljivo koračati evropskim putem i da nema većeg protivnika njenom prosperitetu i bogatstvu od veštačkih podela u društvu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.