Crnogorci prevozili 20 tona hašiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorci prevozili 20 tona hašiša

Ukupna količina hašiša koji je 2. avgusta zaplenjen u međunarodnoj akciji policije iznosi 20 tona, a ne dve tone kako je ranije rečeno, saopšteno je danas na vanrednoj konferenciji Uprave policije Crne Gore.

Akcija je izvedena 2. avgusta, a brod koji je prevozio drogu vrednu 65 miliona evra zaustavljen je u italijanskim teritorijalnim vodama.

Akcija je potekla od crnogorske policije i zaustavljen je brod koji je plovio pod panamskom zastavom. Zaplenjeno je 20 tona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << hašiša, a svi članovi posade su lišeni slobode. Radi se o crnogorskim državljanima, rekao je pomoćnik direktora Uprave policije Enis Baković, prenosi RTCG.

Ranije je objavljeno da je uhapšeno 11 crnogorskih državljana koji su bili na brodu.

Ono što u ovom trenutku možemo da kažemo je da se radi o licima koja su bliska organizovanj kriminalnoj grupi koja deluje na teritoriji Crne Gore, ali zbog daljeg rada na predmetu ne možemo iznositi više detalja, kazao je Baković.

On je pojasnio da su prve informacije ukazivale da su na brodu dve tone hašiša, ali je nakon detaljnog pretresa utvrđeno da se radi o 20 tona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.