Crna Gora osudila akcije Irana protiv SAD

Izvor: RTS, 09.Jan.2020, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora osudila akcije Irana protiv SAD

Crna Gora oštro osuđuje nedavne iranske akcije protiv Sjedinjenih Država i snaga koalicija u Iraku koje su dovele u opasnost živote crnogorskih partnera i saveznika, saopštilo je Ministarstvo vanjskih poslova (MVP).
Iran je izveo raketne napade na dve baze sa američkim vojnicima u Iraku kao odgovor na ubistvo generala Revolucionarne garde Kasema Solejmanija.

Iz Ministarstva vanjskih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poslova su kazali da mir i stabilnost ne mogu prevladati na Bliskom istoku sve dok se nastavlja nasilje, nemiri, mržnja i rat, prenosi RTCG.
"Žao nam je što je Iran izjavio da namjerava da nastavi sa nuklearnim ambicijama, doprinoseći regionalnoj nestabilnosti", objavljeno je na na Tviter nalogu Ministarstva.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo vanjskih poslova CG osudilo iranske napade u Iraku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Jan.2020

Crna Gora oštro osuđuje nedavne iranske akcije protiv Sjedinjenih Američkih Država (SAD) i snaga koalicija u Iraku koje su dovele u opasnost živote crnogorskih partnera i saveznika, saopštilo je Ministarstvo vanjskih poslova (MVP). Iran je izveo raketne napade na dvije baze sa američkim vojnicima...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Crna Gora oštro osuđuje iranske akcije protiv SAD

Izvor: VOA, 09.Jan.2020

Crnogorsko ministarstvo vanjskih poslova saopštilo je da Crna Gora oštro osuđuje iranske akcije protiv Sjedinjenih Američkih Država i snaga koalicija u Iraku, koje su dovele u opasnost živote crnogorskih partnera i saveznika”. Minsitarstvo u saopštenju ocjenjuje da “mir i stabilnost ne...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.