Crna Gora: Uhapšen Srbin zbog pokušaja ubistva

Izvor: Mondo, 17.Avg.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Uhapšen Srbin zbog pokušaja ubistva

Lj.L (46) iz Zemuna uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije E.Ć (32) iz Bijelog Polja, saopšteno je iz Uprave policije.

Foto: MONDO, Mario Milojević

  Bjelopoljska policija uhapsila je državljanina Srbije Lj.L zbog sumnje da je sa umišljajem pokušao da ubije E.Ć pre par dana u tom gradu.

U vatrenom obračunu ubijen je državljanin Srbije Željko Pavkov zvani Zviždač (47), dok je Lj.L ranjen i nalazi se na bolničkom lečenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Smrtonosni hitac u Pavkova ispalio je E.Ć, koji je takođe uhapšen.

Bjelopoljac tvrdi da je pucao u samoodbrani

Policija sumnjiči Pavkova i Lj.L da su ilegalno ušli u Crnu Goru, sa namerom da ubiju E.Ć.

LJ.L, koji se nalazi na bolničkom lečenju, obezbeđuju policijski službenici, a tužilac će ga saslušati u zakonskom roku.

Izrešetani Srbi hteli da ubiju Bjelopoljca?

U neposrednoj blizini tela Pavkova pronađen je pištolj “Vzor”, kalibra 7,65 milimetara sa prigušivačem.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

CG: Uhapšen državljanin Srbije zbog pokušaja ubistva

Izvor: B92, 17.Avg.2018

Crnogorska policija uhapsila je državljanina Srbije Lj. L. (46) zbog sumnje da je pokušao da ubije E. Ć. (32) iz Bijelog Polja, saopštio je MUP Crne Gore...Državljanin Srbije je uhapšen i zbog nedozvoljenog posedovanja oružja i eksplozivnih materija, dodaje se...Sumnja se da je Lj. L. iz Zemuna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.