Crna Gora: Jak vjetar prekinuo željeznički promet

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Feb.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Jak vjetar prekinuo željeznički promet

Vjetar orkanske jačine koji je tijekom petka na subotu zahvatio i Crnu Goru, izazvao je veliku štetu u gospodarstvu i infrastrukturi. Zbog jakih udara vjetra, prekinuta je kontaktna mreža na pruzi Nikšić – Podgorica. Iz Željeznička infrastruktura Crne Gore (ŽICG) ističu da će pokrenuti vlakove na toj pruzi kada se uklone smetnje koje su izazvale prekid prometa i kada se steknu uvjeti. Šteta je nastala i na pojedinim plastenicima u središnjem i južnom dijelu Crne Gore, a oštećeni su i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

ZBOG OLUJE NE RADE VOZOVI U CRNOJ GORI: Zatvorena pruga Nikšić-Podgorica!

Izvor: Kurir, 23.Feb.2019

Železnička infrastruktura Crne Gore (ŽICG) saopštila je da je prekid sa kontaktnom mrežom na pruzi Nikšić-Podgorica uzrokovan lošim vremenskim uslovima, odnosno, jakim udarima vetra, prenosi RTCG.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.