Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jul.2020, 15:41

Cikotić predložen za ministra bezbednosti BiH, HDZ ga neće

Predsedavajući Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija dostavio je danas Predstavničkom domu Parlamenta BiH odluku o imenovanju Selme Cikotića (SDA) za ministra bezbednosti BiH.

On je ovu pisanu odluku dostavio neposredno pred početak devete hitne sednice Predstavničkog doma na kojoj se očekuje usvajanje budžeta BiH u drugom čitanju.

Imenovanje Cikotića, barem kada je reč o relaciji SNSD-SDA deblokirano je jučerašnjim imenovanjima direktora Agencije za istrage >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i zaštitu BiH (SIPA) i Regulatorne agencije za komunikacije (RAK), koji su kadrovi SNSD-a.

Iz HDZ-a su poručili da neće podržati izbor Cikotića, iako su na jučerašnjoj sjednici Saveta ministara imenovani kadrovi HDZ-a na čelne funkcije Službenog lista BiH i Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

VEĆINOM GLASOVA PODRŽANA KANDIDATURA Cikotić dobio preporuku za imenovanje za ministra bezbednosti

Izvor: Blic, 15.Jul.2020

Članovi Komisije Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH za imenovanje Saveta ministara danas su na sednici u Sarajevu dali preporuku za imenovanje Selma Cikotića, koji je kandidat SDA, za ministra bezbednosti u Savetu ministara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.