Čak i da jesam eksperiment, hrvatski narod me se neće stideti

Izvor: B92, 04.Nov.2019, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čak i da jesam eksperiment, hrvatski narod me se neće stideti"

Zagreb -- Kandidat za predsednika na predstojećim izborima u Hrvatskoj Miroslav Škoro odgovorio predsednici Grabar Kitarović, koja ga je nazvala "eksperimentom".

Naime, aktuelna presednica Hrvatske izjavila je nedavno da bi eventualna pobeda Škora na predsedničkim izborima u toj zemlji bio eksperiment. Škoro sada odgovara da, čak i da je to istina, hrvatski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << narod nikad neće morati da ga se srami i stidi.

Škoro je rekao da bi pre "ovu 20-godišnju vladavinu u kojoj se smenjuju HDZ i SDP i vežbaju na ljudima" nazvao jednim velikim eksperimentom, prenosi hrvatski Index.

"Ali, ono što definitivno mogu obećati hrvatskom narodu, čak i da jesam eksperiment, mene nikad neće morati da se srame i stide", poručio je Škoro. Škoro je, takođe, povodom izjave Grabar-Kitarović da on s pozornice ne može da komunicira sa svojim narodom, rekao da se ljudi u Hrvatskoj već godinama uz njegovre "pesme rađaju, venčavaju, žive i sahranjuju i na svakom koncertu se događa jedan celi vatromet emocija" između naroda i njega.

"Žao mi je što nije bila ni na jednom mom koncertu, ali možda mi je još više žao što nikad neće imati prilike biti na mom koncertu jer kad će ona imati vremena za to, ja više neću pevati nego ću biti na Pantovčaku" (sedište predsednika Hrvatske u Zagrebu), rekao je Škoro.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Škoro odgovorio Kolindi: Hrvatski narod me se neće stidjeti

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Nov.2019

ZAGREB - Kandidat za predsjednika na predstojećim izborima u Hrvatskoj Miroslav Škoro odgovorio predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, koja ga je nazvala "eksperimentom".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.