CRNOGORSKI funkcioner ŠAMARAO SRBINA na plaži!

Izvor: BKTV News, 20.Avg.2017, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNOGORSKI funkcioner ŠAMARAO SRBINA na plaži!

Sukob!

Predsednik crnogorske Agencije za elektronske komunikacije i poštansku delatnost Šaleta Đurović išamarao je u petak popodne državljanina Srbije na plaži u Baru, pišu Vijesti.me.

Zbog narušavanja javnog reda i mira na Gradskoj plaži u Baru, u barskom odeljenju Suda za prekršaje Budva juče su novčano kažnjeni Šaleta Đurović (58) iz Podgorice, predsednik Agencije za elektronske komunikacije i poštansku delatnost, i državljanin Srbije Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Krstić (38), inženjer avio saobraćaja iz Beograda.

Nakon pretresa, izjava svedoka, suočavanja dvojice okrivljenih i lekarskih izveštaja, sudija Dubravka Mažić presudila je da je Krstić kriv što je na javnom mestu vređao Đurovića i izrekla mu novčanu kaznu od 105 evra. Sudija Mažić je nakon toga rekla da je Đurović kriv što je na javnom mestu fizički napao Krstića i zadao mu jedan šamar i tri udarca pesnicom, za što je kažnjen 350 evra, pišu Vijesti.me.

“Okrivljenima su izrečene minimalne kazne jer se radi o osobama koje pre nisu prekršajno kažnjavane”, rekla je sudija Mažić na čiju odluku ni Krstič ni Đurović nisu uložili žalbu.

Sukob njih dvojice počeo je u petak oko 13:30 sati prepirkom oko zaklanjanja pogleda na more Đuroviću, zato što je Krstić „postavio veliki peškir na suncobran“ ispod koga su bile njegova supruga u šestom mesecu trudnoće i sedmogodišnja ćerka.

Verbalni spor je doveo do toga da Đurović zbog, kako je kazao, uvredljivih reči koje su mu bile upućene pred suprugom, ošamari, a potom i pesnicom udari Krstića. Krstić, čijoj je porodici ovo bio poslednji dan letovanja u Baru, nakon toga je pao na zemlju, a kada se pridigao, pozvao policiju. Osoblje na plaži je odmah pritrčalo i razdvojilo Đurovića od Krstića, kojem je ukazana prva pomoć.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Šamar sa plaže „prešao” na politički teren

Izvor: Večernje novosti, 21.Avg.2017, 13:30

Turista iz Srbije pretučen na gradskoj plaži u Baru, što je bio povod za reagovanje DF. Kazna za vređanje 105 evra, a za šamar i tri udarca pesnicom 350. Ovaj događaj brzo je ušao u vode politike, i izazvao reakciju DF LETOVANjE u Baru preselo je beogradskom inženjeru saobraćaja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.