Bugarka pretukla muža Crnogorca i izbacila ga iz kuće

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jun.2015, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarka pretukla muža Crnogorca i izbacila ga iz kuće

Bugarka sa privremenim boravkom u Baru, Veselinka Nadrljanski (40), uhapšena je pošto je brutalno pretukla i izbacila iz kuće svog supruga Aleksandra (85), naneviši mu teške telesne povrede.

Događaj je prijavljen policiji pošto je povređeni Aleksandar zbrinut u Hitnoj službi, odakle je, zbog ozbiljnosti povreda, upućen u Opštu bolnicu u Baru.

Prema informacijama iz policije, ovaj neuobičajeni incident dogodio se u barskom naselju Šušanj pošto je među supružnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << došlo do razmirice koja je prerasla u tuču.

Aleksandar je ispričao policiji da ga je supruga "napala bez razloga, da ga je više puta udarila pesnicom u glavu i po telu, posle čega ga je izbacila iz kuće".

On se posle nekoliko sati vratio u kuću u kojoj živi sa suprugom da bi ga ona sledećeg dana ponovo izbacila na ulicu i tada su ga komšije odvele u hitnu pomoć.

Broj krivičnih prijava u Crnoj Gori u kojima su muškarci žrtve nasilja u porodici u prethodne tri godine iznosi od 35 do 50 na godišnjem nivou.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bugarka pretukla muža i izbacila ga iz kuće

Izvor: Radio 021, 04.Jun.2015

Bugarka sa privremenim boravkom u Baru, Veselinka Nadrljanski (40) uhapšena je nakon što je brutalno pretukla i izbacila iz kuće svog supruga Aleksandra (85), nanevši mu teške telesne povrede...Događaj je prijavljen policiji nakon što je povređeni Aleksandar zbrinut u Hitnoj službi, odakle je,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.