Broj pozitivnih na koronavirus u BiH popeo se na 326

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Mar.2020, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Broj pozitivnih na koronavirus u BiH popeo se na 326

Broj osoba pozitivnih na koronvirus u BiH večeras se popeo na ukupno 326, nakon što su dve osobe, od ukupno 14, testiranih u mostarskoj bolnici bile pozitivne na ovaj virus.

Prema informacijama iz Štaba civilne zaštite Herceg-neretvanskog kantona reč je o osobama iz Posušja.

U BiH je do sada od koronavirusa preminulo šest osoba, dok ih se osam oporavilo.

Najviše obolelih i dalje je u Banjaluci, 133 osobe, a potom u Konjicu 25, slede Tuzla sa 17 slučajeva, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Sarajevo sa 15, Široki Brijeg sa 13, Laktaši i Mostar sa po 12 i Gradiška sa deset slučajeva.

Svi ostali gradovi i opštine u RS imaju manje od deset pozitivnih na koronavirus, a u nekima nije registrovan nijedan slučaj.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još dvije osobe iz Posušja pozitivne na virus korona

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2020

MOSTAR - Dvije osobe iz Posušja pozitivne su na virus korona, potvrđeno je iz Štaba civilne zaštite Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Na Kosovu još 12 inficiranih od Covid19, ukupno 109

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Mar.2020, 20:35

Na Kosovu danas jos 12 pozitivnih na Covid19 od ukupno 69 testiranih u ponedeljak. Ukupan broj obolelih je 109, a jedna osoba je preminula. UŽIVO U Italiji broj novoinficiranih virusom naglo pao

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.