Bravo: Ovakav potez političara će se dugo prepričavati

Izvor: BKTV News, 02.Jun.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo: Ovakav potez političara će se dugo prepričavati

Predsednik Skupštine opštine Bar Radomir Novaković Cakan obelodanio je da je sve svoje plate donirao u humanitarne svrhe.

Radomir Novaković zvani Cakan, a od milošte zvani  i Brat, poznati je privrednik i vlasnik najvećeg lanca sportske opreme u Crnoj Gori. Javnost je za njega čula kada je svoje zaposlene častio putovanjem na Sejšele i Bahamime i kupovao im automobile - samo zato što su dobri i lojalni radnici.

Ministar Đorđević sa saradnicima donirao krv
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Sada je ponovo oduševio javnost kada je javno rekao da je sve svoje plate otkako je postao predsednik Skupštine Opštine Bar donirao u humanitarne svrhe.

"Sve plate koje sam dobio kao predsjednik SO, dosad ukupno 11, odnosno 13.750 eura, donirao sam pojedincima, institucijama, organizacijama kojima je pomoć bila potrebna. Evo priznanica, naravno imena i prezimena tih ljudi neću otkrivati. Troškove moje službe smanjio sam i tako što nisam koristio službeni telefon i reprezentaciju. Troškovi na tom planu su nula. Nemam nijedan putni nalog. Gdje god sam putovao, putovao sam o svom trošku, a potrošnja goriva za skupštinsko službeno vozilo koje smo koristili i služba i ja bila je 88 eura na mjesečnom nivou”, rekao je Novaković, a prenosi crnogorski "Dan", koji je svojevremeno uticao na sprečavanje prodaje Luke Bar.

Alfa BK univerzitet donirao kompjutere, humanitarna pomoć isporučena školi na Kosovu i Metohiji (FOTO)

Cakan je jedan od omiljenih građana Bara, a i danas se prepričava kada je jednog radnika, koji je godinama skupljao novac za putovanje u Brazil odveo na finale Svetskog prvenstva, ali i častio zaposlene u stomatološkoj ordinaciji jer je, jednostavno, bio zadovoljan njihovom uslugom i profesionalnošću.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Crnogorac koji radnicima kupuje kola i šalje ih na Sejšele sada poklanja svoju platu

Izvor: Večernje novosti, 02.Jun.2017

Privrednik Radomir Novaković Cakan već se proslavio zbog odnosa prema svojim zaposlenima, ali mu to nije bilo dovoljno, pa je nakon izbora za predsnednika opštine, nastavio sa dobročinstvom Za privrednika iz Crne Gore Radomira Novakovića Cakana naša javnost je prvi put čula...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.