Borisov osudio Dodikov stav o poseti Đukanovića BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2020, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borisov osudio Dodikov stav o poseti Đukanovića BiH

Premijer Bugarske Bojko Borisov osudio je danas stavove srpskog člana Predsedništva BiH, Milorada Dodika, protiv zvanične posete crnogorskog predsednika Mila Đukanovića Sarajevu, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

"Govoreći o situaciji u našem regionu Borisov je osudio stavove člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Dodika protiv zvanične posete predsednika Crne Gore Mila Đukanovića toj državi", navodi se u saopštenju o susretu Borisova sa crnogorskim premijerom Duškom Mrkovićem u Sofiji.

Navodi se da je Borisov rekao da ne može to da razume.

"Ne mogu da razumem što mi sebi radimo“", rekao je Borisov.

Primetio je, dodaje se, da se u regionu događa antievropsko ponašanje.

"… Ne možeš da govoriš iskreno, da govoriš o Evropi i o evropskom jedinstvu, a da predsedniku Crne Gore ne dopustiš ulazak u državu“, naveo je Borisov i dodao da je takva retorika i ponašanje neprihvatljivi, prenele su podgoričke Vijesti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Borisov osudio Dodikov stav

Izvor: B92, 28.Feb.2020

Premijer Bugarske Bojko Borisov osudio je stavove srpskog člana Predsedništva BiH Milorda Dodika protiv zvanične posete predsednika CG Mila Đukanovića Sarajevu...Ovo je saopšteno iz Vlade Crne Gore..."Govoreći o situaciji u našem regionu Borisov je osudio stavove člana Predsedništva Bosne i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.