Bombama branio divlji kiosk, ranio sestru

Izvor: Mondo, 09.Avg.2012, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bombama branio divlji kiosk, ranio sestru

Najmanje dvoje ljudi povređeno je u eksploziji bombi kod Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) u Zenici. Vlasnik kioska bez dozvole M. Bošnjak revoltiran pokušajem rušenja, bacio tri bombe i prirom teško povredio rođenu sestru.

Bomba je bačena jutros oko 9:00 časova na gradilište pored zeničkog KPZ-a, prilikom uklanjanja bespravno građenog objekta, javljaju federalni mediji.

Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

Radio BH1 javlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je bombu bacio izvesni M. Bošnjak, u znak revolta što mu gradske vlasti ruše bespravno postavljeni kiosk.

Prema istom izvoru, Bošnjak je bacio tri bombe, od kojih su dve ekplodirale i povredile dva lica, među kojima je jedna žena, Bošnjakova sestra, teže povređena.

Navodno, ogorčeni bombaš je već ranije upozoravao da se neće pomiriti sa rušenjem objekta od kojeg "zarađuje za život", a pretio je i samospaljivanjem.

(Srna, foto Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.