BiH, uhapšeni funkcioneri carine

Izvor: RTS, 24.Sep.2013, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH, uhapšeni funkcioneri carine

Uhapšeni pripadnici kriminalne grupe među kojima su i čelnici carinskih ispostava u Tuzli i Bijeljini. Tužilaštvo tvrdi da su naneli višemilionsku štetu Bosni i Hercegovini.

Pripadnici agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u Bosni i Hercegovini su, u opsežnoj akciji, uhapsili više osoba, među kojima su i čelni ljudi carinskih ispostava u Tuzli i Bijeljini, javila je agencija Fena.

Prema prikupljenim dokazima, pripadnici te organizovane kriminalne grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su, u periodu od najmanje dve godine, prouzrokovali višemilionsku štetu BiH i njenim građanima.

"Ova akcija u borbi protiv korupcije i zloupotrebe položaja od strane funkcionera institucija, pokazuje odlučnost Tužilaštva BiH i SIPA u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala", saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.