BiH otvara granice: Ove zemlje su na spisku

Izvor: Večernje novosti, 28.Maj.2020, 16:41

BiH otvara granice: Ove zemlje su na spisku

Na današnjoj sednici Veća ministara Bosne i Hercegovine donesena je odluka o otvaranju granica te zemlje sa susednim zemljama Na današnjoj sednici Veća ministara Bosne i Hercegovine donesena je odluka o otvaranju granica te zemlje sa susednim zemljama. Kako je rekao predsedavajući Zoran Tegeltija donesena je odluka da se otvore granice sa Srbijom, Hrvatskom i Crnom Gorom, a otvaraju se i aerodromi od 1. juna ove godine, prenosi Klix.Odluka se odnosi samo na građane Hrvatske, Srbije i Crne Gore.On je rekao da se ova mera odnosi i na Crnu Goru iako ta zemlja nema sličan tretman prema građanima BiH.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BiH otvara granice za građane Hrvatske, Srbije i Crne Gore

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Maj.2020

Bosna i Hercegovina će otvoriti svoje granice od 1. juna za državljane susjednih zemalja, Srbije, Crne Gore i Hrvatske. Tako je odlučilo Vijeće ministara BiH na sjednici održanoj u četvrtak.  „Granice BiH za sve građane susjednih zemalja biće otvorene, bez obzira na razloge zbog kojih dolaze“,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.