BiH: Hapšenja zbog trgovine drogom

Izvor: B92, 28.Okt.2014, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Hapšenja zbog trgovine drogom

Sedam lica je uhapšeno u BiH, na području Šekovića i Osmaka, zbog sumnje da su počinili krivična dela nedozvoljene proizvodnje i prometa droge i oružja.

Jedan od uhapšenih je državljanih Hrvatske, dok je jedna osoba u bekstvu, a radi se o državljaninu Austrije.

U okviru akcije "Maped" izvršeni su i pretresi na 10 lokacija, rekla je portparol Centra javne bezbednosti Bijeljina Aleksandra Simojlović.

Kako je istakla, dosad je u pretresima pronadjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više od 11 kilograma skanka, a zaplenjena je i veća količina oružja, municije i minsko-eksplozivnih sredstava.

Policija i dalje pretresa nekoliko lokacija, a radnje se preduzimaju po naredbi Okružnog suda Istočno Sarajevo, u saradnji i uz koordinaciju okružnih tužilaštava Bijeljine i Istočnog Sarajeva, objavili su lokalni mediji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AKCIJA MAPED: Sedmoro uhapšeno zbog švercere droge, jedan u bekstvu!

Izvor: Kurir, 28.Okt.2014

U okviru akcije Maped izvršeni su i pretresi na 10 lokacija na kojima je pronađeno više od 11 kilograma skanka, a zaplenjena je i veća količina oružja, municije i minsko-eksplozivnih sredstava..BIJELJINA - Policija od ranih jutarnjih sati vrši pretrese na deset lokacija na području Bijeljine,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.