Beograđanin skočio s mosta na Đurđevića Tari

Izvor: Vesti-online.com, 11.Nov.2013, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanin skočio s mosta na Đurđevića Tari

Leš Zorana Stoisavljevića (34) iz Beograda pronađen je danas u blizini mosta na Đurđevića Tari, a pretpostavlja se da je državljanin Srbije izvršio samoubistvo skokom sa mosta.

Foto: Ilustracija

Stoisavljevević je nestao uveče u subotu, 9. novembra, a u potrazi za njim učestvovali su pripadnici policije iz Pljevalja i Žabljaka, kao i meštani Đurđevića Tare.

 

Beograđanin je, najverovatnije, izvršio samoubistvo, a na to ukazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prijava njegovog prijatelja Radeta Arambašića iz Beograda, koji je 9. novembra telefonom pozvao policiju iz Pljevalja i obavestio ih da je neposredno pre toga od Stoisavljevića dobio SMS poruku u kojoj se navodi da se nalazi na mostu na Tari i da mu život više nije interesantan, prenose crnogorski mediji.

 

Policija je potom pronašla automobil Stoisavljevića pored mosta na Đurđevića Tari.

Crnogorska policija je obavila uviđaj, a tijelo Stoisavljevića je poslato na obdukciju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.