Begović:Marović nije tražio azil u Nemačkoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2017, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Begović:Marović nije tražio azil u Nemačkoj

Zdravko Begović, advokat Svetozara Marovića negirao je medijske navode da je njegov branjenik tražio azil u Nemačkoj.

Begović je najavio i da će Marović iduće sedmice uplatiti 100 hiljada evra u budžet, što je predviđeno sporazumom sa Tužilaštvom, a za šta je rok istekao krajem sedmice.

„Jutros sam telefonom razgovarao s mojim branjenikom i mogu reći da sve što je objavljeno u vezi njegovog eventualnog azila u Nemačkoj je apsolutno netačno. Radi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o medijskim spekulacijama", kazao je Begović.

On je dodao da Marović nije komunicirao s Ambasadom Nemačke.

"Da je imao nameru da bilo što traži mogao je to da radi kada je najavljivan krivični postupak protiv njega", naveo je Begović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.