Banjaluka: Pretučen novinar Vladimir Kovačević

Izvor: Mondo, 27.Avg.2018, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Pretučen novinar Vladimir Kovačević

Novinar iz Banjaluke Vladimir Kovačević pretučen je u Banjaluci.

Upozorenje: uznemirujući sadržaj

Prije 20 minuta su me dok sam se vraćao sa posla dva momka zaskočila i namlatila šipkama na razvlačenje. pic.twitter.com/qEllwPvAvn

— Vladimir Kovacevic (@corbapas) 26. август 2018.

Kako je Kovačević objavio na Twitteru, njega su sinoć, nešto pre 21 čas, u Ulici Banović Strahinje presrele i pretukle dve osobe naoružane >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << metalnim šipkama.

''Trenutno se preduzimaju mere i radnje na rasvetljavanju ovog dela i ne možemo vam reći više informacija'', rekli su u policijskoj upravi Banjaluka za Mondo, potvrdivši da je napad prijavljen.

Kovačević je zbrinut na hirurgiji u Banjaluci sa povredama glave i tela.

Vladimir Kovačević je zaposlen kao novinar na Radio-televiziji BN.

Uređivački kolegijum ove televizije i mnogi novinari iz Banjaluke i drugih delova BiH najoštrije su osudili ovaj napad i zahtevaju od MUP-a RS da što prije pronađe počinice brutalnog čina.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.