Banjalučki biznismen ubijen u sačekuši

Izvor: RTS, 23.Apr.2019, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučki biznismen ubijen u sačekuši

U pucnjavi u mestu Jablan ubijen je vlasnik više preduzeća iz Banjaluke Slaviša Krunić. Stradao je i napadač na Krunića, kao i Krunićev pratilac, nezvanično saznaje RTRS.
Banjalučkoj policiji večeras je prijavljena pucnjava u mestu Jablan kod Trna, pišu Nezavisne novine.
Kako RTRS nezvanično saznaje, radi se o sačekuši u kojoj je na svom radnom mestu ubijen Slaviša Krunić, vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << više preduzeća iz Banjaluke.
U pucnjavi je stradao i napadač, kao i Krunićev pratilac.
Krunić je nakon pucnjave hitno prebačen u bolnicu, gde je i preminuo.
Nezavisne novine pišu da je Krunić bio vlasnik više banjalučkih firmi među kojima i kompanije za obezbeđenje lica i objekata "Sektor sekjuriti" i lanca pekara "Žitopeka".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SMAKNUĆE KOD BANjALUKE: Biznismen Slaviša Krunić ubijen u sačekuši

Izvor: Večernje novosti, 23.Apr.2019

U pucnjavi u mestu Jablan ubijen je vlasnik više preduzeća iz Banjaluke Slaviša Krunić. Stradao je i napadač na Krunića, kao i Krunićev pratilac U pucnjavi u mestu Jablan ubijen je vlasnik više preduzeća iz Banjaluke Slaviša Krunić. Stradao je i napadač na Krunića, kao...

Nastavak na Večernje novosti...

Sačekuša! Izrešetan banjalučki biznismen

Izvor: Mondo, 23.Apr.2019

Vlasnik "Sektor sekjuritija" i "Žitoprodukta" Slaviša Krunić iz Banjaluke ubijen je sinoć u mestu Jablan kod Trna. Ubijen i jedan od napadača, a dvojica osumnjičenih uhapšena...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Iz UKC RS za naš portal je potvrđeno da su Urgentni centar ove zdravstvene ustanove...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.