Bacili ženku haskija s 16. sprata u Banjaluci!?

Izvor: Mondo, 05.Maj.2017, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bacili ženku haskija s 16. sprata u Banjaluci!?

Smrt psa uznemirila je stanovnike Kordunaške ulice u Boriku jer pojedini stanari tvrde da je ženka haskija bačena s krova solitera koji ima 16 spratova, javili su danas banjalučki mediji. Pas pao na metar od devojčice.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Psa su navodno bacili obesni tinejdžeri koji su u proteklih nekoliko dana provodili vreme na terasi iznad 16. sprata solitera, prenose "Nezavisne novine".

"Tri ili četiri tinejdžera su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << popela na zgradu a s njima i pas. Čim smo obavestili predsednika kućnog saveta da je neka omladina na terasi solitera i dok se on popeo gore, u tome se desio ovaj monstruozni čin. Pas je ležao mrtav na zemlji. Klinci su projurili pored predsednika kućnog saveta i razbežali se. Mrtvog psa su stavili na karton i negde odneli", ispričao je jedan od stanara koji nije želeo da mu se objavi ime.

Monstrumi ubili psa petardom u centru Beograda!

Rekao je da su tinejdžeri nevaspitani, da su mu poznati i da ne želi da ima problema s njima.

"Pas je pao na metar ispred devojčice koja je šetala s majkom. Ne daj bože da je pao na dete, moglo je doći do još veće tragedije, mada je i ovo što se desilo dovoljno jezivo", rekao je stanar.

Iz Gradske uprave su rekli da je inspekcija obaveštena o ovom slučaju ali da higijeničari nisu zatekli leš psa kada su izašli na lice mesta.

Starac u Mladenovcu upucao komšijskog psa u glavu

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa vlasnikom psa ali njegov telefon juče je bio privremeno isključen.

U Udruženju za zaštitu životinja "Kerber" su zgroženi ovim monstruoznim činom.

Skočio u smrt

Poznanici vlasnika psa, kažu da su čuli da je pas sam skočio sa solitera.

"Pas je živeo u stanu s četvoročlanom porodicom. Sin vlasnika psa doveo je kućnog ljubimca na krov zgrade. Navodno pas se zatrčao i skočio preko ograde u ambis. Možda je video pticu ili ko zna šta, samo znam da je porodica ucveljena. Otac od tog tinejdžera je jako dobar čovek, i ispričao mi je da su u kući svi plakali jer su jako voleli psa", rekao je jedan od poznanika ove porodice.

-----------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pas bačen sa vrha solitera u banjalučkom naselju Borik?

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2017

BANJALUKA - Smrt psa uznemirila je stanovnike Kordunaške ulice u Boriku jer pojedini stanari tvrde da je ženka haskija bačena sa krova šesnaestospratnog solitera u smrt...Psa su navodno bacili objesni tinejdžeri koji su u proteklih nekoliko dana provodili vrijeme na terasi iznad 16. sprata solitera...-...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.