Bačena bomba pod automobil, gorela i kuća!

Izvor: OkRadio.rs, 03.Nov.2018, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačena bomba pod automobil, gorela i kuća!

Jutros u 4:30 časova bačena je eksplozivna naprava pod automobil prijepoljskog privrednika A.M. Vatra zahvatila i kuću... Požar je zahvatio i porodičnu kuću i još jedan objekat.   Kako prenose "Večernje novosti"nema povređenih, jer su uspeli da izađu na drugi izlaz i da se spasu, a sigurnosne kamere su snimile sve.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

EKSPLOZIJA U PRIJEPOLjU: Bomba pod automobil privrednika (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Nov.2018

Jutros u 4:30 časova bačena je eksplozivna naprava pod automobil prijepoljskog privrednika Adnana Mušovića Jutros u 4:30 časova bačena je eksplozivna naprava pod automobil prijepoljskog privrednika Adnana Mušovića.Požar je zahvatio i porodičnu kuću i još jedan objekat.Kako...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.