Avion prinudno sleteo u rumunski grad Konstancu

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jan.2019, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion prinudno sleteo u rumunski grad Konstancu

Avion na letu od Larnake do Bukurešta prinudno je danas sleteo u Konstancu zbog problema sa zakrilcima, saopštile su rumunske vlasti.

Vlasti su navele da je avion rumunske kompanije Bluer (Blue air) sa 109 putnika i članova posade bezbedno sleteo u tu crnomorsku luku i da niko nije povređen.

Direktor aerodroma na koji je avion sleteo Bogdan Artagea rekao je da je pilot tražio da sleti jer nije mogao da otvori zakrilca.

Nadležne službe su proverile avion koji treba da nastavi let ka Bukureštu.

Lokalni mediji su preneli da su brojni putnici po prinudnom sletanju napustili avion i uzeli alternativni prevoz.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Avion prinudno sleteo u rumunsku luku

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2019

Avion koji je leteo od Kipra ka Bukureštu prinudno je danas sleteo u Konstancu, rumunsku luku na Crnom moru, zbog problema sa zakrilcima, saopštili su rumunski zvaničnici...Kako se navodi, avion rumuske aviokompanije "Blu er", u kojem se nalazilo 109 putnika i članova posade, bezbedno je sleteo u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.