Automobil uleteo u kafić u Hrvatskoj, jedna osoba poginula

Izvor: RTS, 15.Dec.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil uleteo u kafić u Hrvatskoj, jedna osoba poginula

Jedna osoba je poginula, a četiri su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u centru Labina u Istri u subotu oko 23:45 časova.
Automobil je sleteo sa puta i uleteo u prostor ugostiteljskog objekta "Rok Kafe", što se najverovatnije desilo zbog neprilagođene brzine, saopštila je istarska policija.

Pet osoba koje su se nalazile u navedenom objektu je povređeno, od kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je jedna osoba preminula u vozilu hitne pomoći na putu do bolnice. 
Policija nije htela da pruži informacije o vozaču koji je upravljao vozilom jer je uviđaj bio još u toku.
Kako piše Indeks, nezvanično se saznaje da je vozilom marke "polo folksvagen" pulskih registarskih oznaka upravljala devojka. 
Većina gostiju, na čelu s vlasnikom i osobljem objekta, bila je prisebna pa su do dolaska hitne pomoći pomogli povređenima, izvukli automobil i počistili razbacan inventar kako bi olakšali pristup ambulantnim kolima.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Automobil sleteo u provaliju na putu Cetinje–Budva

Izvor: RTS, 15.Dec.2019

. Dve osobe su poginule, a tri teško povređene u nesreći koja se dogodila na Brajićima, između Cetinja i Budve, kada je na izlasku iz tunela automobil sleteo u provaliju.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.