Amfilohijevo stanje stabilno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2020, 18:44

Amfilohijevo stanje stabilno

Zdravstveno stanje mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i danas je stabilno, uključujući sve vitalne parametre koji su od juče nepromenjeni, objavila je na svom zvaničnom sajtu Mitropolija.

"Današnji kontrolni snimak pluća kao i parametri zapaljenja pokazuju izvestan stepen progresija kovidom uzrokovane upale pluća, što je za očekivati u ovoj fazi", navedeno je u saopštenju.

Mitropolit se oseća dobro i pod stalnim je lekarskih nadzorom koji sprovodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kompletan terapijski postupak, ističe Mitropolija, prenoseći apel lekara da se javnost suzdrži od paušalih ocena o Amfilohijevom zdravlju.

Naglašava se kako "doktori konstatuju" da je iskustvo sa korona virusom "pokazalo da je davanje prognoze kako će se sve odvijati sa pacijentima nezahvalno".

"Tako i u slučaju mitropolita Amfilohija. Zato (lekari) apeluju da se ne daju paušalne i proizvoljne ocene kako se javnost ne bi dodatno zbunjivala", navedeno je na sajtu Mitropolije, uz najavu da će i narednih dana nastaviti da redovno informišu o toku oporavka mitropolita Amfilohija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mitropolit Amfilohije je stabilno; "Bez paušalnih ocena"

Izvor: B92, 12.Okt.2020

Podgorica -- Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije i danas je stabilnog zdravstvenog stanja, uključujući sve vitalne parametre, objavljeno je na sajtu Mitropolije...Kako navode, kada su u pitanju telesna temperatura, saturacija, krvni pritisak i rad srca, stanje od juče je nepromenjeno..."Današnji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.