Albanija, učenik ubijen u pucnjavi

Izvor: RTS, 04.Dec.2013, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanija, učenik ubijen u pucnjavi

Tinejdžer poginuo u pucnjavi u srednjoj školi na zapadu Albanije. Osumnjičeni za napad je takođe učenik, ali motivi nisu poznati.

Nepoznati napadač naoružan automatskom puškom ubio je jednog tinejdžera u srednjoj školi na zapadu Albanije, saopštile su albanske vlasti.

Portparolka policije u Draču Ornela Cako, saopštila je da je sedamnaestogodišnji mladić ubijen rano jutros.

Osumnjičeni za napad je takođe učenik te škole, ali sada nema uhapšenih.

Motiv za pucnjavu u školi u gradu Škozetu, 20 kilometara zapadno od Tirane za sada nije poznat, kao ni da li je žrtva bila i meta, preneo je AP.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALBANIJA: Tinejdžer ubijen usred škole

Izvor: Telegraf.rs, 04.Dec.2013

Motiv za pucnjavu u školi u gradu Škozetu, 20 kilometara zapadno od Tirane za sada nije poznat, kao ni da li je žrtva bila meta

Nastavak na Telegraf.rs...

Albanija: Učenik ubijen u srednjoj školi

Izvor: NaDlanu.com, 04.Dec.2013

Sedamnaestogodišnji učenik ubijen je jutros vatrom iz automatske puške u dvorištu lokalne srednje škole u albanskom gradu Škozet..Jedan srednjoškolac je ubijen hicima iz automatskog oružja u albanskom gradu Škozet, nedaleko od Tirane, javio je AP pozivajući se na lokalnu policiju.Predstavnica...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.