Abu Hamza deportovan iz BiH u Tunis

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2011, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abu Hamza deportovan iz BiH u Tunis

SARAJEVO -

Državljanin Tunisa Karaj Kemel Bin Ali, poznatiji kao Abu Hamza, koji je proglašen pretnjom po nacionalnu bezbednost BiH, deportovan je jutros u matičnu državu, u pratnji radnika Službe za poslove sa strancima, saopšteno je iz te službe.

Deportacija je, kako se navodi, izvršena uz asistenciju Državne agencije za istrage i zaštitu i Direkcije za koordinaciju policijskih tela, javili su sarajevski mediji.

Tom državljaninu Tunisa je, uz meru proterivanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izrečena i zabrana povratka u Bosnu i Hercegovinu u periodu od pet godina.

Karaj Kemel Bin Ali je u BiH osumnjičen i osuđivan za više teških krivičnih dela. Nakon višegodišnje zatvorske kazne u zeničkom zatvoru, od 11. aprila bio je smešten u Imigracionom centru, gde je čekao okončanje procedure za deportaciju u Tunis.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Abu Hamza deportovan iz BiH u Tunis

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Okt.2011

Državljanin Tunisa, Karaj Kemel Bin Ali, poznatiji kao Abu Hamza, koji je proglašen pretnjom po nacionalnu bezbednost BiH, deportovan je jutros u matičnu državu, u pratnji radnika Službe za poslove sa strancima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Abu Hamza deportovan iz BiH u Tunis

Izvor: Glas javnosti, 11.Okt.2011, 07:06

SARAJEVO- Državljanin Tunisa Karaj Kemel Bin Ali, poznatiji kao Abu Hamza, koji je proglašen pretnjom po nacionalnu bezbednost BiH, deportovan je jutros u matičnu državu, u pratnji radnika Službe za poslove sa strancima, saopšteno je iz te službe...Deportacija je, kako se navodi, izvršena uz...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.