Zatvorski restoran proglašen za najbolji

Izvor: Prva.rs, 23.Jan.2015, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvorski restoran proglašen za najbolji

Restoran "Klink" u Kardifu, kog opslužuju isključivo zatvorenici, proglašen je najboljim ugostiteljskim objektom u gradu u izboru sajta za putovanja TripAdvisor.
Restoran zatvora u Kardifu dospeo je na prvo mesto liste od 946 ugostiteljskih objekata velškog glavnog grada zahvaljujući glasovima gostiju, koji su mahom isticali "ljubaznost i susretljivost osoblja" kom drugi mogu samo da pozavide.
"Visokim standardima ovog restorana mogu teško da pariraju ostali objekti u kojima smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << bili u poslednje vreme", napisao je jedan zadovoljni gost.
Drugi je Klinku dao maksimalnih pet zvezdica uz komentar: "Kelneri su odlični, a usluga perfektna - bolja nego u mnogim izvikanim restoranima, uvek na usluzi".
Klink, koji može da primi do 96 gostiju, poslužije doručak i ručak. Otvoren 2012, ima 30 kelnera-zatvorenika koji su plaćeni 14 funti za 40 sati rada nedeljno.
Zatvorenici koji rade u restoranu su na praksi i po izlasku iz zatvora dobijaju diplomu koja im omogućuje da rade u ugostiteljstvu.
"Naš tim je oduševljen što se našao na čelu liste TopAdvisora i što je uspeo da pretekne gotovo 1.000 drugih restorana", rekao je u izjavi za londonski Telegraf Džejson Lorens, generalni direktor Klinka.
"Priznanje koje smo dobili od tolikog broja naših gostiju za atmosferu koju smo stvorili, napor koji smo uložili da pripremimo jela i visoki standard usluge je neverovatno", istakao je on.
Slanina - vaš saveznik u mršavljenju Izvor: tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.