Izvor: Prva.rs, 28.Nov.2016, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tart sa karamelizovanim bananama i rum čokoladom

Ne samo da zvuči sjajno ovaj recept, nego zaista i jeste. Prvo napravite testo, koru za tart, a potom ćete lako da se snađete sa filom – karamelizovanim bananama. Savet koji je u emisiji „Praktična žena“ dala Nataša Pavlović jeste da testo radite rukama pošto je tako jednostavnije, pogotovo što će u brašno da se umeša maslac koji ste prethodno narendali. Postupak nije mnogo komplikovan, pa predlažemo da zasučete rukave i prionete na posao..

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.