Kuvar podvalio gastro-kritičarima hranu iz Mekdonaldsa

Izvor: Prva.rs, 11.Feb.2016, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuvar podvalio gastro-kritičarima hranu iz Mekdonaldsa

Kuvar Nil Frejzer odlučio je da prevari 40 gastro-kritičara servirajući im jela koja su napravljena od hrane iz Mekdonaldsa. Hrana koja je pripremljena izgledala je poput one koja se servira u skupim restoranima, nijedan od kritičara nije posumnjao da se radi o hrani iz popularnog lanca brze hrane.
Kritičari su imali priliku da probaju eksperimentalni jelovnik od pet obroka.
On se sastojao od supe od avokada s penom od kiselog mleka, zelene salate s paradajzom i slaninom, začinjenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << mesnih kuglica, piletine omotane slaninom, a na kraju im je poslužena krem od kafe s borovnicama i prelivom od javora, prenosi "Metro".
Tokom probanja hrane kritičari su morali da je fotografišu i objave fotografije na društvenim mrežama s haštegom #atasteofscoal.
Kritičari su bili oduševljeni hranom koja im je servirana, a nakon što im je Frejzer otkrio o čemu se radi mnogu od njih su ostali prilično šokirani. Neki od kritičara izrazili su nezadovoljstvo, dok su neki tvrdili kako su znali da se radi o hrani iz Mekdonaldsa.
Izvor: b92.net

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.