Zvezde u usponu: Nastup kvarteta Signum na Kolarcu

Izvor: Story, 22.Jan.2015, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde u usponu: Nastup kvarteta Signum na Kolarcu

Evropska asocijacija koncertnih dvorana izabrala je Signum Sax Quartet za Zvezde u usponu u sezoni 2014-15.

Svaka članica Evropske asocijacija koncertnih dvorana godišnje nominuje nekoliko mladih solista i kamernih sastava za laskavu nagradu Zvezde u usponu (Rising Stars). Između 7 i 10 nominovanih muzičara izabran je samo jedan solista/ansambl koji zapravo predstavlja tu asocijaciju tokom sledeće sezone.

Ovogodišnji laureati su mladi i talentovani saksofonisti >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << okupljeni u kvartetu SIGNUM i njihov nastup na Kolarcu, koji je zakazan za ponedeljak, 9. februar u 20h, deo je ciklusa Pobednici kao i deo njihove evropske turneje.

Na programu su dela Mocarta, Glazunova, Barbera i Geršvina a ulaznice po ceni od 500 din su u prodaji na biletarnici Kolarca.

Članovi kvarteta će odrzati i dve radionice solističke i kamerne muzike za studente i učenike muzičkih škola.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.