Zepter hotel nagrađen od strane turističkog sajta Booking.com

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Apr.2016, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zepter hotel nagrađen od strane turističkog sajta Booking.com

Zepter hotel nagrađen je od strane najuticajnijeg turističkog sajta, Booking.com za odlične ocene posetilaca. Prosečna ocena hotela u 2015 godini iznosila je 9,7

Sva priznanja koja dodeljujemo, dodeljujemo isključivo na osnovu ocena posetilaca. Preko 40 miliona recenzija daju nam mogućnost da proglasimo najbolje hotele u raznim kategorijama, navedeno je na sajtu Booking.com.

Booking.com je servis koji vodi računa o tome da svaka recenzija objavljena na sajtu >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << bude autentična, relevantna i aktuelna, tj. ne starija od 14 meseci. Zbog toga se posebno radujemo ovom priznanju, jer ono reflektuje mišljenje onih koji su nam najvažniji, a to su naši klijenti, rekao je direktor hotela, Đorđe Rašić. Zepter Hotel otvoren je u novembru 2014 i od tada je osvojio 7 nagrada. To je pokazatelj da smo na pravom putu, dodaje on.

Procenjuje se da je Booking.com trenutno najuticajniji sajt za turiste, uticajniji čak i od Trip Advisora. Pored pregleda i ostavljanja ocena, preko ovog sajta je moguće i direktno rezervisati smeštaj. Visoke ocene koje je osvojio Zepter hotel, stoga, ne idu u prilog samo promociji hotela, već i promociji Beograda kao turističke destinacije.

Zvanična dodela Booking.com nagrada za 2015. će se obaviti 7.aprila.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.