Zeleni odnosi s javnošću, zelena odgovornost

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Maj.2023, 20:52

Zeleni odnosi s javnošću, zelena odgovornost

Više od 200 učesnika iz 13 država, 28 stručnjaka za odnose s javnošću koji će govoriti kroz 17 predavanja i 2 panela, deo su ovogodišnje 20. jubilarne PRO PR konferencije. “Struka odnosa s javnošću u poslednjih 10 godina doživljava digitalnu operativnu transformaciju, a sada se nalazi u novoj ulozi, ulozi jednog od “čuvara“ planeta Zemlja. Svaka korporacija, institucija, događaj, svaki pojedinac treba da ima veću odgovornost prema zelenoj komunikaciji, edukaciji i realizaciji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Mi, stručnjaci za odnose s javnošću moraćemo svojim savetima da utičemo i približimo kroz projekte važnost zelene odgovornosti.“, istakao je predsednik organizacionog odbora, Danijel Koletić prilikom otvaranja.

Konferenciju prate i 22 predstavnika medijske kuće iz regije, a neki od predavača su: Martin Nesirky, Direktor Informativne službe Ujedinjenih nacija iz Austrije, Khaled AlShehhi, Izvršni direktor marketinga i komunikacija u Vladinoj kancelariji za medije, iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Mai Anh Le, regionalni rukovodilac za Global PR Hub iz Vijetnama, John Shield, direktor komunikacija BBC-a iz Ujedinjenog Kraljevstva, Carlos Chaguaceda, Direktor komunikacija muzeja Museo Nacional Del Prado, iz Španije kao i brojni hrvatski i regionalni stručnjaci. Ovo je jedina konferencija koju podržava Udruženje za odnose s javnošću i komunikacije/The Public Relations and Communications Association (PRCA). U sklopu PRO PR konferencije, biće dodeljena i PRO PR Globe Awards priznanja.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Počela trodnevna međunarodna konferencija za odnose s javnošću

Izvor: Capital.ba, 04.Maj.2023

PLITVIČKA JEZERA – Pod programskim motom: ”Zeleni odnosi s javnošću, zelena odgovornost”, danas je na Plitvičkim jezerima, u hotelu Jezero, započela trodnevna međunarodna konferencija za odnose s javnošću. FOTO: Pro PR Više od 200 učesnika iz 13 država te 28 stručnjaka za odnose s javnošću...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.