Zašto žene, najčešće, žele seks

Izvor: Mondo, 07.Apr.2017, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto žene, najčešće, žele seks

Kada su muškarci u pitanju jednostavno je - žena ga privlači i on želi seks. Da li je tako i kod žena? Ne baš...

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

  Žene pristaju na seks zbog dosade, mira u kući, izlečenja glavobolje pa čak i u znak zahvalnosti za lepu večeru, piše u knjizi "Zašto se žene upuštaju u seksualne odnose - 200 najčešćih razloga".

"Istraživanja pokazuju da se većina muškaraca u seksualne odnose upušta zbog toga što ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << partnerka privlači, dok će žene pristati na seks čak i kada im se muškarac ne sviđa", tvrde autori knjige Sindi Meston i Dejvid Bas psiholozi Univerzitetu u Teksasu.

Istraživanje je obuhvatilo 1.006 žena koje su dale iznenađujuće odgovore. Jedna od njih je izjavila da na seks pristaje iz duhovnih razloga, jer je tako najbliže Bogu.

Druge su navele da im seks služi kao lek za stres i glavobolju, a neke samo žele da usavrše seksualne veštine.

Većina žena, njih 84 odsto, priznala je da seks koristi kao sredstvo kojim će naterati partnere da obave neke kućne poslove.

Zašto vi želite seks? Pišite nam u komentarima...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.