Zašto su tridesete bolje od dvadesetih

Izvor: Mondo, 10.Nov.2017, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto su tridesete bolje od dvadesetih

Uskoro puniš 30 godina i ne osaćeš se dobro zbog toga? Mnooogo grešiš! Evo zašto.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

PRIJATELJI

Dvedesetogodišnjaci imaju puno prijatelja, veliko društvo, strava ekipu. Tridesetogodišnjaci, međutim, umesto kvantiteta cene kvalitet - nekoliko prijatelja, ali pravih!

RASKIDI

Ljubavni raskidi se mnogo teže podnose kada smo mlađi, pokazalo je nekoliko istraživanja. Jedno  >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "zbogom" dovoljno je da sruši ceo naš svet. U tridesetim, međutim, shvatate da "koga nema, bez njega se može", i da je život pun novih prilika i izazova.

STIL

Tek u tridesetim ćete shvatiti koliko ste lutali kada ste bili mlađi tražeći boju karmina koja vam najviše odgovara, smejaćete se svojim frizurama na starim fotografijama, patikama, svojim kravatama... Za sopstveni stil teba vremena, imajte do u vidu.

ŽELJE I OČEKIVANJA

Ko sam? Šta želim od života? Šta je pravi put za mene? I još mnogo sličnih pitanja dobiće precizne odgovore tek kada "zagazite" u tridesete.

MANE I NEDOSTACI

Možda se sada stidite svog nepravilnog nosa, jačih bokova, ili svog porekla? Ne brinite - kada napunite trideset godine znaćete kako da svoje mane pretvorite u svoje prednosti, ali i da su mnoge stvari koje vas sada muče - gubljenje energije i vremena.

Pošaljite ovaj tekst nekome ko puni trideset godina, bolji poklon neće dobiti!

Pročitajte i ovo:

Kako se seks menja u tridesetimOvo su najpopularnije godine za brak

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.