Zaradila 10 miliona na neviđeno

Izvor: Mondo, 16.Nov.2017, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaradila 10 miliona "na neviđeno"

Sve što ona dotakne pretvara se... ne baš u zlato, ali u dolare. Očigledno.

Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP

Kim Kardašijan zaradila je deset miliona dolara za samo jedan dan, od prodaje parfema koji nijedan kupac nije još ni pomirisao.

U sredu ujutru, "onlajn svet" pogodio je omanji "zemljotres", u prodaju su puštena tri parfema koja potpisuje Kim Kardašijan, Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Oud i Crystal Gardenia Citrus.

KKWFragrance.com >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << is now live!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Nov 15, 2017 at 10:03am PST

Parfemi su inspirisani kristalima koje je Kim koristila da bi se opustila i umirila nakon pljačke koju je doživela u Parizu.

Proizvedeno je svega 300.000 bočica i do večeras će, ako se ispune predviđanja, sve do jedne biti prodate. Ukupna zarada biće - 14 miliona dolara. Za dan i po.

"Ležala sam u krevetu, a onda sam ih čula" (VIDEO)Užas! (FOTO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.