Započeo proces nominacija dobitnika PRO PR GLOBE Awards za 2023

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Jun.2023, 20:00

Započeo proces nominacija dobitnika PRO PR GLOBE Awards za 2023

Osim četiri svetska komunikacijska udruženja: Udruženje konsultanata za odnose sa javnošću (Public Relations Association – P0RCA), Međunarodno udruženje za odnose sa javnošću (International Public Relations Association – IPRA), Međunarodna organizacija za komunikacijsko savetovanje (The International Communications Consultancy Organisation – ICCO), Ovlašćeni institut za odnose sa javnošću (Chartered Institute of Public Relations – CIPR), ovogodišnje dobitnike prema pravilniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << nominovaće i prošlogodišnji dobitnici.

Ovaj program nagrađivanja fokusiran je na pojedince a ne na projekte. Ovo je jedini svetski program nagrađivanja za koji se ne plaća naknada. Proces nominacija se završava 20. juna, nakon čega će komisija proveriti ispravnost dobijenih podataka. Sredinom jula meseca biće objavljeni  dobitnici ovogodišnjig priznanja.

Uz PRO PR GLOBE Awards uručiće se i priznanja PRO PR Infigo Awards za poseban doprinos razvoja struci, PRO PR Vision City i PRO PR Vision Manager. Svi nagrađeni dobiće umetnička dela a sledeće godine očekuje se da će to biti radovi studenata sa Akademije umetnosti u Novom Sadu. Priznanja će biti uručena u sklopu 21. međunarodne PRO PR konferencije koja se održava od 14. do 17. marta u hotelu Mona Plaza u Beogradu. Svečana dodela održaće se u petak, 15. marta sa početkom u 19:30 sati.

Dodatne informacije možete potražiti na www.pro-pr.com

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.