Zanima li vas kako nastaje serija Saut Park? (VIDEO)

Izvor: S media, 10.Okt.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zanima li vas kako nastaje serija "Saut Park"? (VIDEO)

Kultna animirana serija "South Park" ušla je u petnaestu godinu prikazivanja, a objavljeno je da će se snimiti još dve sezone serijala koji već godinama kritikuje religijske i političke vođe i slavne osobe.

Genijalci koji stoje iza "Saut Parka" su: Met Stoun i Trej Parker, a uskoro o njima izlazi dokumentarac pod nazivom "6 Day to Air: The Making of South Park", koji prati kreativni proces stvaranja svake epizode ove hit serije.

Nema više Simpsonovih?! (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Sećate li se Skali? Izgleda bolje nego ikad!

Marša Kros: Želim sve moje muškarce(VIDEO)

Verovatno ne postoji značajan događaj ili osoba koju Kartmen, Keni, Kajl i Stenli nisu dotaknuli svojim smelim jezikom: od Tajger Vudsa, preko Toma Kruza, Britni Spirs i Majkla Džeksona. Jedna od najviše komentarisanih epizoda svakako je ona u kojoj se društvo ruga proroku Muhamedu, a tada su Met i Trej dobijali i pretnje smrću od muslimanskih ekstremista. Ali, ove momke ništa nije sprečilo da nastave sa svojom animiranom čarolijom, prenosi Index.hr.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

South Park dokumentarac

Izvor: Domino Magazin, 10.Okt.2011

Film o autorima kultne animirane serije uskoro stiže..Sada već kultna animirana serija South Park će dobiti i svoj dokumentarac..."6 Day to Air: The Making of South Park" prati kreativni proces stvaranja svake epizode kao i njihove autore Matt Stonea i Trey Parkera...South Park je upravo počeo svoju...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.