Začinite vezu ovim fetišima: Seks igre koje morate da probate

Izvor: Story, 09.Feb.2015, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Začinite vezu ovim fetišima: Seks igre koje morate da probate

Fetišističke igre u krevetu i te kako mogu da podgreju atmosferu i vašu vezu učine još uzbudljivijom, zato se ne stidite da probate bar neke od ovih što smo za vas izdvojili

Foto: profimedia

Fetiš seks je obično asocijacija na nešto poput visokih potpetica, seksi veša, vezivanja. To ne mora da bude ništa previše čudno, niti ekstremno samo malo drugačije i prihvatljivo za obe strane. A zauzvrat fetiš seks u rutinu bi mogao da unese elemente fantazije i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ga začini na malo drugačiji način.

Vezivanje

Mnogi su verovatno i probali blažu verziju zaveži me - odveži me seksa. Ovakve intime igre mogu pojačati strast jer se jedan od partnera potpuno predaje drugom, a osećaj bespomoćnosti i potpunog prepuštanja može biti izvrstan afrodizijak. Kod vezivanja postoje dva osnovna tipa lagano i čvrsto. Ukoliko želite da isprobate ovu vrstu intimnosti dogovorite se s partnerom što ćete koristiti za vezivanje i imajte na umu da jedno preuzima kontrolu i stoga ne zaboravite da postavite jasna pravila.

Igranje uloga

Igranje uloga odličan je primer fetiš seksa u kom možete da isprobate razne fantazije. U ovakvoj vrsti seksa možete da isprobate gotovo sve što vam padne na pamet, seks sa strancem, seks u kom glumite prevaru, seks sa striptizetom. Možda će vam na početku biti neugodno ili smešno, ali uz malo atmosfere, prigušenog svetla i malo glumačko-strastvenog žara mogli biste da odigrate odličnu seksi ulogu.

Oblačenje u nekog drugog

Oblačenje ne mora biti samo rezervisano za prerušavanje u sobarice, sekretarice ili seksi medicinske sestre. Uzbuđenje oblačenja je i u iskušavanju raznih materijala, različitog donjeg veša i potraga za nečim uzbudljivijim od samo savršenog brushaltera. Halteri, korseti, tange od neobičnih materijala. Imajte na umu da koliko god čipka i svila bila fina, fetiši se obično vezuju za kožne materijale, sjaj, najčešće lakirane plastike. Izbor je na vama…

Izvor: zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.