ŽABAC BOWLING PARTY – POZIV KOJI SE NE ODBIJA

Izvor: ShoppingNews.rs, 28.Jun.2016, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽABAC BOWLING PARTY – POZIV KOJI SE NE ODBIJA

 
 
 
Povodom obeležavanja petog rođendana Žabac bowling klubau sportskoj hali Pinki u Zemunu,održan je turnir u kuglanju pod nazivom „Poziv koji se ne odbija“ , namenjen predstavnicima medija.

Veliki broj novinara imao je priliku da na jedan novi način nauči nešto više o kuglanju, ne samo kao rekreaciji, već kao o sportu koji polako osvaja naše prostore. Odličnoj atmosferi doprineo je mladi stand up komičar Aleksandar Jovanović, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu ShoppingNews.rs << u ulozi moderatora sjajno zabavio prisutne zvanice i najboljima uručio nagrade.

Ovom prilikom, menadžerŽabac bowling kluba Viktor Jovanović istakao je: „Žabac bowling pruža jedinstvenu zabavu u gradu. Kuglanje je zabava za sve ljude, od 7 do 77 godina. Sa nama se druže deca i odrasli, firme i porodice, mladi i stari. Naša misija je da kuglanje približimo svima i dokažemo da u ovom vidu sporta i rekreacije ne postoje ograničenja.“

Žabac Bowling, za sada, možete posetiti na dve lokacije u Beogradu, u Zemunu i Vidikovcu.Ostavite predrasude kod kuće, ponesite dobro raspoloženje i dopustite da vas tim Žabac bowling kluba, povede na put jedinstvene zabave u Beogradu.

Nastavak na ShoppingNews.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ShoppingNews.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ShoppingNews.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.