Whitesnake ponovo u Beogradu!

Izvor: Story, 15.Apr.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Whitesnake ponovo u Beogradu!

Nakon 40 godina Koverdejl i čuveni sastav Whitesnake vraćaju se u beogradsku Halu Pionir kako bi proslavili Purple jubilej!

Whitesnake, foto: Promo

Jedan od najvećih rock bendova svih vremena Whitesnake uključio je i Beograd u raspored svoje nove svetske turneje!

Na ovoj turneji Whitesnake će promovisati novi The Purple Album koji zvanično izlazi 19. maja 2015. Dejvid Koverdejl je odlučio da snimi album sa svojim omiljenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pesmama koje je otpevao u periodu  od 1973. do 1976. godine. Te numere prvobitno su uvrštene u Deep Purple albume Burn, Stormbringer i Come Taste the Band i predstavljaju vrhunac Coverdaleove saradnje sa legendarnim gitaristom Richieom Blackmoreom.

- Ovaj album izdajem u znak ogromne zahvalnosti prema grupi Deep PurpleKao što sam nedavno rekao Richieju – vi momci ste me poveli na neverovatno muzičko putovanje koje još uvek traje i blagosloven sam što sam vas imao za učitelje! Jedva čekam da otpevam ove divne pesme uživo i uplovim s fanovima u Purple magiju! – rekao je Dejvid.

S obzirom na to da se harizmatični frontmen prvi put predstavio beogradskoj publici baš u hali Pionir davne 1975. godine, jubilej – 40 godina od Purple koncerta obeležiće upravo na tom mestu. Stoga će Koverdejl i Whitesnake 22. novembra 2015 u Pioniru podsetiti publiku na čuvene Deep Purple hitove - Burn, Stormbringer, Soldier of Fortune, The Gypsy, Sail Away kombinujući ih sa svojim mega hitovima - Here I go Again, Fool For You Loving,  Still Of The Night i Is This Love.

Ulaznice za ovaj spektakl se, kao i za sve koncerte svetske turneje, puštaju u prodaju 17. aprila, a mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima po sledećim kategorijama:

Parter: 2.500,00 dinara

Tribine: 2.990,00 dinara

Fan Pit: 3.500,00 dinara (ograničen tiraž na 1000 ulaznica
Pogledaj vesti o: Whitesnake u Areni

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.